|
Hráškový krém s bazalkovým pestem, parmazánové krutóny |
53 Kč |
|
Hovězí vývar s nudlemi, masem a zeleninou (1, 3, 9) |
53 Kč |
1. |
Telecí váleček plněný šalvějí, balený v parmské šunce, marinovaný v bílém víně a olivovém oleji, servírovaný s gratinovaným bramborem |
249 Kč |
2. |
Zapečená tortilla plněná trhaným vepřovým masem a chedarem, servírovaná s rajčatovou salsou a dipem ze zakysané smetany |
214 Kč |
3. |
Jemně sekaný řízek s goudou, servírovaný s hedvábnou bramborovou kaší, doplněný domácím kompotem |
208 Kč |
4. |
Steak z mletého hovězího masa, podávaný se sušeným rajčetem, čedarem, chipotle majonézou, sázeným vejcem a červeným coleslawem, doplněný domácí brioškou a bramborovými hranolky |
249 Kč |
5. |
Pomalu tažené hovězí maso, podávané s citrónovo- koprovou omáčkou, doplněné brambůrky grenaille |
218 Kč |
6. |
Kuřecí supreme plněné sušenou šunkou a mozzarellou, doplněné demi-glace, podávané se šťouchanými špenátovými bramborami |
220 Kč |
7. |
Tradiční indický pokrm z červené čočky, rajčat, kokosového mléka a koření, servírovaný s jasmínovou rýží doplněný ztraceným vejcem |
189 Kč |
8. |
K menu nabízíme náš šípkový čaj |
50 Kč |