|
DRŮBEŽÍ VÝVAR s krupicí a vejcem |
|
1. |
ČOČKA NAKYSELO SE ŠUNKOVOU KLOBÁSOU a restovanou cibulkou, s kyselou okurkou a kváskovým chlebem Rychvald 120g |
147 Kč |
2. |
SEKANÝ BIFTEK SE SAZENÝM VEJCEM, se šťouchanými bramborami s cibulkou 150g |
153 Kč |
3. |
TIP ŠÉFKUCHAŘE: KUŘECÍ ŠPÍZ s anglickou slaninou a zeleninou, s opékanými bramborami (bez lepku) 150g |
148 Kč |
4. |
Kuřecí prso plněné mozzarellou a sušenými rajčaty s bramborami grenaille (bez lepku) 150g |
229 Kč |
5. |
PIVOVARSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ na Černé Barboře se špekovými knedlíky 180g |
209 Kč |
6. |
Okurkový salát 1 porce |
38 Kč |
7. |
TATARSKÁ omáčka 50g |
21 Kč |
8. |
ĎÁBELSKÁ omáčka 50g |
21 Kč |
9. |
DEZERT z naší cukrárny 1 porce |
82 Kč |
10. |
NUGÁTOVÉ KNEDLÍČKY obalené v perníku, se zakysanou smetanou a karamelem 2 ks |
114 Kč |