Ostravarna U Jubilejní
RESTAURACE ROZVOZ S SEBOU

Ostravarna U Jubilejní
Navigovat Navigovat Facebook

Městská část: OSTRAVA - JIH
Hasičská 551/52 52, Ostrava


Út 14.5.
DRŮBEŽÍ VÝVAR s krupicí a vejcem
1. ČOČKA NAKYSELO SE ŠUNKOVOU KLOBÁSOU a restovanou cibulkou, s kyselou okurkou a kváskovým chlebem Rychvald 120g 147 Kč
2. SEKANÝ BIFTEK SE SAZENÝM VEJCEM, se šťouchanými bramborami s cibulkou 150g 153 Kč
3. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KUŘECÍ ŠPÍZ s anglickou slaninou a zeleninou, s opékanými bramborami (bez lepku) 150g 148 Kč
4. Kuřecí prso plněné mozzarellou a sušenými rajčaty s bramborami grenaille (bez lepku) 150g 229 Kč
5. PIVOVARSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ na Černé Barboře se špekovými knedlíky 180g 209 Kč
6. Okurkový salát 1 porce 38 Kč
7. TATARSKÁ omáčka 50g 21 Kč
8. ĎÁBELSKÁ omáčka 50g 21 Kč
9. DEZERT z naší cukrárny 1 porce 82 Kč
10. NUGÁTOVÉ KNEDLÍČKY obalené v perníku, se zakysanou smetanou a karamelem 2 ks 114 Kč

St 15.5.
Fazolová
1. SMAŽENÝ SÝR GOUDA s vařenými bramborami a naší tatarskou omáčkou 120g 151 Kč
2. HOVĚZÍ KOSTKY NA ČESNEKU a SLANINĚ se šťouchanými bramborami s cibulkou (bez lepku) 130g 155 Kč
3. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÉ LEDVINKY NA SLANINĚ s dušenou rýží a kyselou okurkou (bez lepku) 200g 144 Kč
4. Kuřecí prso plněné mozzarellou a sušenými rajčaty s bramborami grenaille (bez lepku) 150g 229 Kč
5. PIVOVARSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ na Černé Barboře se špekovými knedlíky 180g 209 Kč
6. Okurkový salát 1 porce 38 Kč
7. TATARSKÁ omáčka 50g 21 Kč
8. ĎÁBELSKÁ omáčka 50g 21 Kč
9. DEZERT z naší cukrárny 1 porce 82 Kč
10. NUGÁTOVÉ KNEDLÍČKY obalené v perníku, se zakysanou smetanou a karamelem 2 ks 114 Kč

Čt 16.5.
Kulajda
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KONFITOVANÉ KUŘECÍ STEHNO à la kachna s červeným zelím a domácími bramborovými knedlíky 220g 154 Kč
2. ŠPAGETY AL' AMATRICIANA sypané strouhaným sýrem Gran Moravia 350g 147 Kč
3. ČEVABČIČI S HOŘČICÍ A CIBULÍ, s vařenými bramborami (bez lepku) 150g 151 Kč
4. Kuřecí prso plněné mozzarellou a sušenými rajčaty s bramborami grenaille (bez lepku) 150g 229 Kč
5. PIVOVARSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ na Černé Barboře se špekovými knedlíky 180g 209 Kč
6. Okurkový salát 1 porce 38 Kč
7. TATARSKÁ omáčka 50g 21 Kč
8. ĎÁBELSKÁ omáčka 50g 21 Kč
9. DEZERT z naší cukrárny 1 porce 82 Kč
10. NUGÁTOVÉ KNEDLÍČKY obalené v perníku, se zakysanou smetanou a karamelem 2 ks 114 Kč

Pá 17.5.
HOVĚZÍ VÝVAR s kapáním a kořenovou zeleninou
1. SMAŽENÉ ŘÍZKOVÉ DUO (kuřecí stehenní a vepřová kotleta) s jarním bramborovým salátem 150g 154 Kč
2. KUŘECÍ STEAK Z PRSA ZAPEČENÝ ŠUNKOU A SÝREM, s opečenými bramborami (bez lepku) 150g 149 Kč
3. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ZBOJNICKÁ HOVĚZÍ ROLÁDA s dušenou rýží (bez lepku) 130g 156 Kč
4. Kuřecí prso plněné mozzarellou a sušenými rajčaty s bramborami grenaille (bez lepku) 150g 229 Kč
5. PIVOVARSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ na Černé Barboře se špekovými knedlíky 180g 209 Kč
6. Okurkový salát 1 porce 38 Kč
7. TATARSKÁ omáčka 50g 21 Kč
8. ĎÁBELSKÁ omáčka 50g 21 Kč
9. DEZERT z naší cukrárny 1 porce 82 Kč
10. NUGÁTOVÉ KNEDLÍČKY obalené v perníku, se zakysanou smetanou a karamelem 2 ks 114 Kč